Over de Pedicure

Als pedicure houd ik mij bezig met de verzorging en behandeling van uw voeten. Dit kan zijn een verzorgingsbehandeling. Onder verzorging versta ik het knippen van de nagels, reinigen, eeltlagen verwijderen, de voet insmeren met verzorgende producten en een korte voetmassage. Deze behandeling werkt heerlijk ontspannend.

Daarnaast behandel ik ook alle voorkomende klachten aan de voeten. Zoals het verwijderen van eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, kloven en splinters. Tevens kunt u bij mij terecht voor schimmel- en kalknagels. Heeft u problemen met de voeten neem dan eens contact met mij op. Dan kunnen we samen inventariseren hoe we de behandeling kunnen opstarten en voortzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *